KRIJIMI I VLERËS PËR KLIENTËT TONA ËSHTË PËRGJEGJËSIA JONË
PRODUKTET CILESISE DHE SHËRBIMI I SINQERSHËM ËSHTË  
KËRKESA JONË E PËRJETSHME

Sfidoni vazhdimisht QËLLIMET MË TË LARTË
DHE NDËRTONI NJË NDËRMARRJE DINAMIKE

Produkte të nxehta

Pjesë Auto Huiying

Guangzhou Huiying Auto Parts Co., Ltd. është themeluar në vitin 2003. Është një ndërmarrje e njohur e specializuar 
në zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e amortizatorëve të automobilave. 
Departamenti i zhvillimit dhe prodhimit ndodhet në parkun industrial të pjesëve të automjeteve Chengdu Longquanyi dhe Mianyang 
Parku Industrial i Autopjeseve, me një sipërfaqe prej 25,000 metrash katrorë;departamenti i shitjeve ndërkombëtare ndodhet në 1630 Airport Road, Baiyun District, Guangzhou.
 
 
 
Cilësia në radhë të parë, 
kënaqësi të konsumatorëve 
është qëllimi ynë i parë
 
 
 
 
Bërja konkurruese 
Produktet me 
Niveli Ndërkombëtar i Çmimeve
 
 
 
 
Sfidoni vazhdimisht 
synime më të larta dhe 
ndërtoni një ndërmarrje dinamike
 
 

Klientë globalë

Shikuar

Lajmet e fundit

2023-04-09
Guangzhou Huiying Auto Parts Co., Ltd.

Guangzhou Huiying Auto Parts Co., Ltd. është themeluar në vitin 2003. Është një ndërmarrje e njohur e specializuar në zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e amortizatorëve të automobilave.Departamenti i zhvillimit dhe prodhimit ndodhet në parkun industrial të pjesëve të automjeteve Chengdu Longquanyi dhe Mianyang Auto P

2023-04-09
Guangzhou Huiying Auto Parts Co., Ltd.

Guangzhou Huiying Auto Parts Co., Ltd. është themeluar në vitin 2003. Është një ndërmarrje e njohur e specializuar në zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e amortizatorëve të automobilave.Departamenti i zhvillimit dhe prodhimit ndodhet në parkun industrial të pjesëve të automjeteve Chengdu Longquanyi dhe Mianyang Auto P

2023-04-09
Guangzhou Huiying Auto Parts Co., Ltd.

Guangzhou Huiying Auto Parts Co., Ltd. është themeluar në vitin 2003. Është një ndërmarrje e njohur e specializuar në zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e amortizatorëve të automobilave.Departamenti i zhvillimit dhe prodhimit ndodhet në parkun industrial të pjesëve të automjeteve Chengdu Longquanyi dhe Mianyang Auto P

Regjistrohu në buletinin tonë

LIDHJET E SHPEJTA

LIDHJET E SHPEJTA

KATEGORIA E PRODUKTEVE

NA KONTAKTONI

  +86-20-37364619
  yang@huiyingautoparts.com
  Dhoma 502, Nr. 1630 Rruga e Aeroportit, Distrikti Baiyun, Guangzhou, Kinë
E drejta e autorit © 2023 Guangzhou Huiying Auto Parts Co., Ltd. Harta e faqes |Mbeshtetur nga leadong.com